Garantie & Klachten

Garantie & Klachten

Garantie
Bij Tennis & Padel Racketservice doen we onze uiterste best om je alleen de beste kwaliteit te leveren. Toch kan het gebeuren dat een artikel een fabricagefout bevat.

Tennis & Padel Racketservice geeft 3 maanden garantie op de door haar geleverde artikelen. De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Wanneer is er sprake van een fabricagefout? Er is sprake van een fabricagefout wanneer een mankement aan het product niet is ontstaan door één van onderstaande redenen:

  • Onjuist gebruik
  • Geen of slecht onderhoud
  • Slijtage

Klachten
Als je van mening bent dat jouw artikel aan de garantievoorwaarden voldoet, kun je via onderstaand formulier jouw klacht aanmelden. Je ontvangt vervolgens binnen 2 tot 3 werkdagen een email met daarin instructies voor de retourzending.

Na ontvangst van het artikel zullen we jouw klacht direct beoordelen. Indien de klacht wordt geaccepteerd zal een nieuw artikel worden opgestuurd. Indien het artikel niet voorradig is of als er een gedeeltelijke vergoeding plaatsvindt, zal er een waardebon worden verstuurd zodat je zelf een alternatief artikel naar keuze kunt bestellen.

Dunlop
Head
Technifibre
Pro Kennex
Solinco
Tretorn
Wilson
Yonex
Signum Pro
Schuiven naar boven