Retour & Omruiling

Retour & Omruiling

Retourneren
Is het ontvangen artikel niet naar wens? Dan kun je bestelde artikelen mits ongebruikt tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. De koper dient Tennis & Padel Racketservice binnen de gestelde periode te informeren via het contact formulier. De koper draagt zelf de zorg en kosten voor de retourzending in een deugelijke verpakking.

Retourinstructies
Artikelen dienen in onberispelijke staat, ongedragen en voorzien van het originele label te zijn en in de originele verpakking worden aangeboden voor retour.

  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Geef op het contactformulier aan welke artikelen je retourneert voor jouw retourzending.
  • Bij afgifte van jouw pakket ontvangt je een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed! Dit is jouw bewijs dat het pakketje is geretourneerd.

Als je jouw bestelling retourneert, ontvang je de betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten direct en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de bestelling te retourneren, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen.

Wij streven ernaar om terugbetalingen binnen 3 werkdagen te verwerken.

Omruilen
Is het bestelde artikel te groot, te klein of bevalt het niet? Dan kun je het artikel, tot 14 dagen na ontvangst, bij ons omruilen.

Als je een artikel wilt omruilen, dien je telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je het ordernummer/factuurnummer bij de hand hebt, zodat we jouw bestelling snel in ons systeem terug kunnen vinden. Wij zullen vervolgens het nieuwe artikel of artikelen reserveren. Zodra de retourzending bij ons binnen is, worden de artikelen omgeruild en sturen we de nieuwe artikelen op naar het bij ons bekende adres. Je betaalt hiervoor wel € 7,95 verzendkosten voor de omruiling (dit geldt alleen wanneer wij het moeten versturen).

Dunlop
Head
Technifibre
Pro Kennex
Solinco
Tretorn
Wilson
Yonex
Signum Pro
Schuiven naar boven