Verzenden & Bezorgen

Verzenden & Bezorgen

Bestel op werkdagen voor 19.00 uur, dan heb je de bestelling 2 dagen later in huis indien de artikelen voorradig zijn. Bij een langere levertijd krijg je een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt.

PostNL Pakketservice
Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Wanneer je pakket is opgehaald of wij hebben het pakket naar een PostNL loket gebracht, sturen wij de track & trace per mail naar je toe.

Niet thuis? Geen probleem!
Als het de chauffeur niet is gelukt een zending bij je te bezorgen, laat hij een bericht bij je achter met een briefje. Het kan dan zijn dat het pakketje bij de buren is afgeleverd of de bezorger komt een dag later het nog een keer proberen.

Bezorgen op jouw huidige adres
Je kunt ervoor kiezen de zending opnieuw op hetzelfde adres te laten bezorgen. Wanneer je niks wijzigt wordt de zending de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op dit adres.

Bezorgen op een andere dag of tijd
Je kunt ervoor kiezen om je zending op een andere dag of tijd bij jezelf of bij de buren te laten bezorgen. Dit kan tot vijf dagen vooruit ( uitgezonderd zon- en feestdagen).

Verzendkosten
Als je vanuit Nederland bestelt, rekenen wij € 7,95 voor het verzenden van je pakket. Boven de € 75,- is de verzending gratis.

Hieronder zie je een lijst met de verzendkosten voor de overige landen.

LandVerzendkostenGratis vanaf
Belgie€ 7,95€ 150,00
Duitsland€ 7,95€ 150,00
Frankrijk€ 14,95€ 350,00
Luxemburg€ 11,95€ 350,00
Nederland€ 7,95€ 75,00
Spanje€ 19,95€ 400,00
Dunlop
Head
Technifibre
Pro Kennex
Solinco
Tretorn
Wilson
Yonex
Signum Pro
Schuiven naar boven